Welkom


 

Deze website wordt vanaf voorjaar 2015 niet meer bijgehouden.

Ruth Baron, Catja Warmelink en Carien Baas zijn de laatste drie promovendi op de data van de Deliverstudie.

Ruth Baron promoveert op "Lifestyle of pregnant women" in het najaar van 2016.

Catja Warmelink promoveert op "Organisation of Care", eveneens in het najaar van 2016.

Carien Baas promoveert op "Continuous support for women during childbirth" in het voorjaar van 2017.

Meer informatie over de promotieonderzoeken is te vinden op: www.verloskunde-academie.nl 

Inmiddels gepromoveerd op de Deliver-data:

Monique Pereboom is gepromoveerd aan de Vrije Universiteit op 26 september 2014 op het proefschrift “The role of clients, midwives and health policy in preventing infectious diseases in pregnancy”. Monique was promovenda aan VUmc/Midwifery science, onderdeel van het EMGO+ institute for Health and Care Research, en de Academie Verloskunde Amsterdam – Groningen.

Agatha Boerleider promoveerde op 2 april 2015 aan de Universiteit van Amsterdam op het proefschrift “Non-western women in maternity care in the Netherlands: exploring ‘inadequate’ use of prenatal care and the experiences of care professionals”. Agatha was promovendus bij het NIVEL in Utrecht.

Trudy Klomp is op 29 april 2015 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit op het proefschrift “Management of labour pain in midwifery care”. Trudy was promovenda aan VUmc/Midwifery science, onderdeel van het EMGO+ institute for Health and Care Research, en de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen.

Esther Feijen- de Jong is 27 mei 2015 gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Esther was promovendus aan de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen en aan de afdeling Sociale geneeskunde van het UMC Groningen. De titel van haar proefschrift was "On the use and determinants of prenatal healthcare services".

Linda Martin en Janneke Gitsels zijn op 15 juni 2015 gepromoveerd. Linda op haar proefschrift "Prenatal screening and counseling" en Janneke op haar proefschrift "Prenatal screening and Islam". Beiden waren promovendi aan VUmc/Midwifery science, onderdeel van het EMGO+ institute for Health and Care Research, en de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen.

Voor de publicaties van de Deliver-promovendi kunt u hier terecht.