Welkom


Welkom,

de Deliverstudie is weliswaar in 2011 afgerond, maar vele promovendi doen momenteel hun onderzoek nog op de Deliver-data of hebben hun proefschrift inmiddels afgerond.

Monique Pereboom is gepromoveerd aan de Vrije Universiteit op 26 september 2014 op het proefschrift “The role of clients, midwives and health policy in preventing infectious diseases in pregnancy”. Monique was promovenda aan VUmc/Midwifery science, onderdeel van het EMGO+ institute for Health and Care Research, en de Academie Verloskunde Amsterdam –Groningen.

Agatha Boerleider promoveert op 2 april 2015 aan de Universiteit van Amsterdam op het proefschrift “Non-western women in maternity care in the Netherlands: exploring ‘inadequate’ use of prenatal care and the experiences of care professionals”. Agatha is promovendus bij het NIVEL in Utrecht.

Trudy Klomp promoveert op 29 april aan de Radboud Universiteit op het proefschrift “Management of labour pain in midwifery care”.Trudy is promovenda aan VUmc/Midwifery science, onderdeel van het EMGO+ institute for Health and Care Research, en de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen.

Esther Feijen- de Jong promoveert op 27 mei 2015 aan de Rijksuniversiteit Groningen. Esther is promovendus aan de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen en aan de afdeling Sociale geneeskunde van het UMC Groningen. De titel van haar proefschrift is "On the use and determinants of prenatal healthcare services".

Linda Martin en Janneke Gitsels, beiden promovendi aan VUmc/Midwifery science, onderdeel van het EMGO+ institute for Health and Care Research, en de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen, promoveren in de zomer van 2015.

Voor de publicaties van de Deliver-promovendi kunt u hier terecht.